Sollicitatie-Business-lead

Business Lead Hospital

Fulltime (32/36 uur bespreekbaar)

Wegens groei is Aurobindo op zoek naar dé Business Lead voor het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten in ziekenhuizen. Ons motto is Committed to healthier life. Wil jij hieraan bijdragen en ben jij succesvol in het creëren van kansen? Reageer dan snel!

Als Business Lead Hospital  

 • ben je verantwoordelijk voor het realiseren van Aurobindo’s commerciële doelstellingen met betrekking tot het Hospital portfolio
 • ontwikkel je het salesplan en vertaal je dit op basis van een goede analyse in concrete activiteiten om de markt te bewerken
 • onderhoud je het Aurobindo netwerk door actieve klantcontacten op te zetten, te onderhouden en hen te informeren en te adviseren over de propositie van Aurobindo en de gunstige commerciële voorwaarden
 • speel je een cruciale rol in het (jaarlijkse) tenderproces en manage je dit proces succesvol van A tot Z met oog voor detail (offertes voorbereiden, presenteren en onderbouwen)
 • ben je goed op de hoogte van de marktontwikkelingen en de behoeften van de klant
 • draag je – in samenwerking met je collega’s – actief bij aan de uitbreiding van het portfolio dat aansluit bij de wensen in de markt

Wij bieden

 • open informele sfeer met gedreven collega’s
 • korte lijnen en veel ruimte tot eigen inbreng
 • goed salaris met bonusregeling, extra vakantiedagen en 13e maand (bij vast contract)
 • fulltime (32 tot 36 uur bespreekbaar), thuiswerken mogelijk

Onze nieuwe collega 

 • heeft minimaal 3 – 5 jaar sales ervaring in farmaceutische markt met een actief netwerk onder ziekenhuisapothekers en inkopers
 • is ondernemend, commercieel gedreven en onderhandelingsvaardig
 • houdt van aanpakken en is communicatief en sociaal zeer vaardig
 • is proactief, analytisch sterk en weet overzicht te houden
 • werkt zelfstandig en gedisciplineerd en heeft geen 9 – 5 mentaliteit
 • heeft een afgeronde commerciële opleiding, minimaal HBO denk- en werkniveau
 • heeft uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal en is digitaal vaardig

Over Aurobindo

Aurobindo Pharma Ltd. is een wereldwijd toonaangevend farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in generieke geneesmiddelen. Met meer dan 24.000 medewerkers dragen wij in 155 landen bij aan hoogwaardige en betaalbare kwaliteit van zorg. Aurobindo is een volledig verticaal geïntegreerd bedrijf dat innovatieve farmaceutische oplossingen biedt, vanaf de grondstoffen tot distributie en levering.

Daarnaast is Aurobindo één van de grootste actieve grondstof productiebedrijven ter wereld en beschikt het over 27 eigen state-of-the-art productiefaciliteiten en een uitmuntende R&D-afdeling.

In Nederland ondersteunt Aurobindo apotheken, groothandels, ziekenhuizen, drogisten, supermarkten en apotheekhoudende huisartsen bij het verlenen van optimale patiëntenzorg. Dat doen we met een breed assortiment, gunstige commerciële voorwaarden en continue aandacht voor kwaliteit. Met persoonlijke aandacht voor de wensen en behoeften van de klant zijn we de betrouwbare partner in gezondheidszorg.

Het is onze missie om hoogwaardige geneesmiddelen breed beschikbaar te stellen met als doel deze toegankelijk en betaalbaar te maken én te houden voor iedereen.

Zo geven we invulling aan ons motto: Committed to healthier life!

Kernwaarden van Aurobindo:

o kwaliteit leveren
o verantwoordelijkheid nemen
o samenwerking omarmen
o groei stimuleren

In 2019 is Aurobindo Pharma Ltd. in Europa verkozen tot Company of the Year. 

Jouw baan?

Stuur dan jouw CV met motivatie naar Sheila Bouwman (HR manager) via HR-NL@aurobindo.com. Voor meer informatie over de vacature inhoudelijk kun je contact opnemen met Robert Hoogendoorn (Commercieel Directeur) via rhoogendoorn@aurobindo.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren via onderstaand contactformulier? 

Vul dan zo volledig mogelijk de onderstaande velden in. Wij zijn benieuwd naar jou! Graag horen wij waar jij het verschil wil gaan maken. Wij streven ernaar binnen vijf werkdagen een reactie op jouw sollicitatie te geven. Velden met een * betekent dat je dit veld verplicht dient in te vullen. Alvast onze hartelijk dank.

Fout: Contact formulier niet gevonden.