Carrière

Op het hoofdkantoor van Aurobindo Pharma B.V. in Baarn – Nederland, werken ruim zestig medewerkers op uiteenlopende afdelingen zoals Pharmaceutical Affairs, Logistiek, Warehouse, Customer Service, Sales en Marketing & Communicatie. Directie en medewerkers werken hier samen in een open, informele en collegiale werksfeer.

Open sollicitatie
Wil jij ons team versterken en meerwaarde creëren door samen met je nieuwe collega’s alles uit jezelf te halen binnen (en buiten) je werkzaamheden? Stuur ons dan een gemotiveerde open sollicitatie!

Reactie van Aurobindo
Wij streven ernaar om jouw reactie binnen 5 werkdagen te bevestigen en je te informeren over het verdere verloop van de procedure.

Aurobindo selectieprocedure
Een selectieprocedure bestaat over het algemeen uit twee gespreksrondes. Bij sommige functies wordt na de gespreksrondes een assessment afgenomen. Aansluitend vindt een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

Openstaande vacatures locatie Baarn:

Vacature FMD & Compliance Officer

Vacature QA Officer

 

Locatie Leiden

Apotex Nederland B.V. maakt onderdeel uit van de Aurobindo Pharma Groep. Vanuit Leiden richt zij zich op de productie, het verpakken en de verkoop van kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen. Op het kantoor in Leiden en in de productieomgeving werken 250 werknemers. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar: 

Openstaande vacatures Apotex 

Vacature Storingsmonteur Technische Dienst

Vacature Operator Verpakkingslijnen

Ben jij geïnteresseerd in één van de vacatures van Apotex Nederland B.V. dan kun je je richten tot Tinka Smith-Tolsma, HR sr. officer/ Recruiter. E-mailadres: t.smith@aurobindo.com