Nieuws

Uitspraak Raad voor de Journalistiek inzake Zembla uitzending in april 2018 - 18 februari 2019

Aurobindo heeft naar aanleiding van de uitzending van Zembla in april 2018 een klacht ingediend bij de Raad voor de Journalistiek. Dit heeft Aurobindo gedaan omdat zij ten onrechte beschuldigd wordt van een aantal misstanden rond haar productiefaciliteiten te Hyderabad, India.

Lees hieronder de uitspraak.

Recall Valsartan - 18 december 2018

Aurobindo Pharma B.V. heeft in overleg met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd besloten om de hieronder genoemde charges van de volgende producten met onmiddellijke ingang uit de markt terug te roepen.

Het betreft een recall dat is vastgesteld in samenwerking met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd op apotheekniveau. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar de begeleidende brief.

Klacht Aurobindo inzake Zembla uitzending 12-07

Zoals we eerder in een persbericht hebben aangegeven, is Aurobindo in april 2018 in een uitzending van Zembla ten onrechte beschuldigd van een aantal misstanden rond haar productiefaciliteiten te Hyderabad, India.

Aurobindo heeft de ongefundeerde aantijgingen steeds ontkend en een rectificatie van de berichtgeving geëist.

Omdat het TV-programma hier geen gehoor aan heeft gegeven, heeft Aurobindo op 4 juli een klacht ingediend bij de Raad van Journalistiek.

Lees hier de klacht en de bewijsvoering van Aurobindo bij de Raad van Journalistiek.

Acquisitienieuws 14-07
Persbericht Aurobindo Pharma 13-04
Statement Aurobindo Pharma 12-04
Corporate Social Responsibility

Aurobindo hanteert in het kader van haar Corporate Social Responsibility (CSR) op duurzame wijze diverse programma’s, die zijn gericht op de verbetering van gezondheidszorg, onderwijs, milieubescherming en hygiëne in India. De jaarlijkse uitgaven van deze projecten bedragen meer dan 3 miljoen euro.

Aurobindo CSR video