Sollicitatie-Financial-Controller

Revolution Slider Error: Slider with alias Vacature Financial Controller not found.
Maybe you mean: 'baarn' or 'entree' or 'roze-pillen' or 'geneesmiddelen-strips' or 'industrie' or 'buitendienst-ipad-met-koffie'
Financial Controller

Fulltime (32/36 uur bespreekbaar)

Aurobindo Pharma is op zoek naar een Financial Controller. Ons motto is Committed to healthier life. Wil jij vanuit onze afdeling ‘Finance’ waarde toevoegen en werk je graag in een dynamische collegiale omgeving? Reageer dan snel!

Als Financial Controller

 • verzorg je rapportages en financiële analyses en draag je daarmee bij aan de maand, kwartaal en jaarafsluitingen. Je stelt mede op en monitort budget, forecast en rapportages
 • ben je verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van financiële systemen en gegevens (o.a. beheer van kortingsafspraken, voorziening verloop, database onderhoud en nacalculatie)
 • bewaak je administratieve procedures en compliance
 • rapporteer je wekelijks de omzet voor de Benelux en de omzet op Europees niveau
 • geef je financiële ondersteuning aan afdelingen en het management, zoals het verstrekken van financiële en operationele informatie en het verwerken van ad hoc vraagstukken inzake conceptbegrotingen en financiële overzichten
 • lever je resultaten en kom je tegemoet aan de verwachtingen van de (interne) klant

Wij bieden

 • open informele sfeer met gedreven collega’s
 • korte lijnen en veel ruimte tot eigen inbreng
 • dagelijks verzorgde lunch (gratis) op kantoor
 • goed salaris met bonusregeling, extra vakantiedagen en 13e maand (bij vast contract)
 • fulltime (32u tot 36u bespreekbaar)

Onze nieuwe collega

 • heeft een afgeronde hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie met 3 tot 5 jaar ervaring als Controller (of binnen de Accountancy), ervaring binnen de farmaceutische industrie is een pré
 • werkt vaardig met Microsoft Office met goede kennis van Excel
 • heeft affiniteit met ERP software, ervaring met Oracle is een pré
 • heeft oog voor detail en is in staat om te werken met een zeer lage foutmarge
 • werkt kwaliteitsgericht, zelfstandig en is stressbestendig
 • houdt overzicht en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift

Werken bij Aurobindo

Aurobindo Pharma Ltd. is een wereldwijd toonaangevend farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in generieke geneesmiddelen. Met meer dan 24.000 medewerkers dragen wij in 155 landen bij aan hoogwaardige en betaalbare kwaliteit van zorg. Aurobindo is een volledig verticaal geïntegreerd bedrijf dat innovatieve farmaceutische oplossingen biedt, vanaf de grondstoffen tot distributie en levering.

Daarnaast is Aurobindo één van de grootste actieve grondstof productiebedrijven ter wereld en beschikt het over 27 eigen state-of-the-art productiefaciliteiten en een uitmuntende R&D-afdeling.

In Nederland ondersteunt Aurobindo apotheken, groothandels, ziekenhuizen, drogisten, supermarkten en apotheekhoudende huisartsen bij het verlenen van optimale patiëntenzorg. Dat doen we met een breed assortiment, gunstige commerciële voorwaarden en continue aandacht voor kwaliteit. Met persoonlijke aandacht voor de wensen en behoeften van de klant zijn we de betrouwbare partner in gezondheidszorg.

Het is onze missie om hoogwaardige geneesmiddelen breed beschikbaar te stellen met als doel deze toegankelijk en betaalbaar te maken én te houden voor iedereen.

Zo geven we invulling aan ons motto: Committed to healthier life!

Kernwaarden van Aurobindo:

o kwaliteit leveren
o verantwoordelijkheid nemen
o samenwerking omarmen
o groei stimuleren

In 2019 is Aurobindo Pharma Ltd. in Europa verkozen tot Company of the Year.

Jouw baan?

Stuur dan jouw CV met motivatie vóór 25 oktober 2021 naar Sheila Bouwman (Country HR Head) via HR-NL@aurobindo.com. Voor meer informatie over de vacature inhoudelijk kun je contact opnemen met Maurits van Loenen (Finance Director) via mloenen@aurobindo.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren via onderstaand contactformulier? 

Vul dan zo volledig mogelijk de onderstaande velden in. Wij zijn benieuwd naar jou! Graag horen wij waar jij het verschil wil gaan maken. Wij streven ernaar binnen vijf werkdagen een reactie op jouw sollicitatie te geven. Velden met een * betekent dat je dit veld verplicht dient in te vullen. Alvast onze hartelijk dank.

  * Ik geef Aurobindo Pharma B.V. toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken voor de doeleinden die zijn beschreven in de privacyverklaring welke ook te vinden is onderaan de webpagina.

  Ik geef Aurobindo Pharma B.V. toestemming om mijn sollicitatiegegevens te bewaren voor maximaal één jaar.